пʼятниця, 29 травня 2020 р.

          СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА 2020

В останній день навчального року, 29 травня, більшість школярів України святкують останній дзвоник. Однак через цьогорічну ситуацію з пандемією коронавірусу вперше в історії останній дзвоник проходить онлайн.
     Сьогодні 29 травня. А це означає, що у Рудківській школі – Свято останнього дзвоника. Ми вітаємо усіх, хто доєднався до цього святкового дня.  А ще тільки для Вас, дорога шкільна родино, ми підготували музичний сюрприз! 
   Сьогоднішнє свято особливе для 11 класу, тому не можемо оминути увагою один із найкращих випусків Рудківської школи – випуск 2020 року!!! Ми пишаємося Вами, знаємо, що Ви успішно складете ЗНО та реалізуєте свої мрії! 
   Дорогі учні! Ось і закінчився навчальний рік.Вітаю з останнім дзвоником! Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.


   Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.Отож, зі святом! 

Немає коментарів:

Дописати коментар