субота, 10 лютого 2024 р.

 ПАТРІОТИЧНА АКЦІЯ "ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ"

Наше майбутнє - у надійних руках! 💛💙
Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає підтримки . У цей нелегкий для всіх нас час ми даруємо не просто матеріальні цінності, а надію, що у єдності - наша сила!
Учнівське лідерство висловлюємо щиру подяку директору ОЗ « Рудківська СЗШ І-ІІІ ст. ім. Володимира Жеребного» Надії Іванівні Кондрашовій за підтримку і сприяння у реалізації нашої непростої ідеї. А ще слова вдячності учням 1-11 класів та класним керівникам, школярам філії « Колбаєвицька СЗШ І ст.» , їх учителям та батькам, хто долучився до Інженерного тижня "Генеруємо ідеї в дію! Разом до ПЕРЕМОГИ!"
Кожен із вас креативно підійшов до створення патріотичного боксу, ви змогли гідно представити свій клас і щедро наповнити. Та без батьківської допомоги ми б не змогли згенерувати свою ідею. У нас найкращі батьки -ДЯКУЄМО!
Вдячні кожному учителю школи, техпрацівникам,секретарям , шкільному бібліотекарю, кухарям , молоді громади нашого міста і всім небайдужим, хто підтримав нас. Разом ми досягли мети! Залишається придбати і відправити туди, де так необхідна ця річ!
Ще раз переконуємось , що нічого неможливого нема!
Не перестаємо дякувати нашим Захисникам і Захисницям України! Особлива подяка Станіславу Олексійовичу і Роману Степановичу , батькам, випускникам Рудківської школи , рудківчанам . Ви надійна опора держави. Затишок наших будинків! Нехай сили міцнішають, а віра у перемогу ніколи не покине ваше хоробре серце. Сильного Вам вольового характеру, спритності та стійкості! Нехай мир прийде на нашу Україну !
🇺🇦 СЛАВА УКРАЇНІ!
🇺🇦ГЕРОЯМ СЛАВА!

Немає коментарів:

Дописати коментар