середа, 24 серпня 2022 р.

           ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

 Наша прекрасна країно! Ми вітаємо тебе із Днем Незалежності!День Незалежності – особливе свято для кожного з нас, в якому серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та гідності. Український народ пройшов довгий шлях до омріяної свободи та незалежності. На жаль, цього року нам доводиться відзначати свято на полі бою, серед руїн наших затишних міст і сіл, із пекучим болем у серці від небувалих втрат… Сьогодні ми захищаємо свій історичний вибір і право вільно жити на власній землі. Ми робимо усе, що можемо, щоб разом вистояти у війні за нашу свободу та незалежність, за те, щоб Україна розвивалася! Завдяки нашій щирій і постійній підтримці одне одного, згуртованості та увазі до ближнього ми обов’язково переможемо!

Нехай омріяне предками, відстояне у минулій та сьогоднішній безстрашній боротьбі головне свято держави принесе нам щастя і добро, гармонію та злагоду, любов і мир! Нехай наші добрі справи примножать славу рідної України у всіх подальших державотворчих, освітянських та наукових зусиллях на шляху утвердження вільної, високорозвиненої, процвітаючої, сильної і заможної європейської України.
Вічна слава усім, хто віддав життя за Україну!
Вічна слава усім нашим захисникам та захисницям!
Слава Україні!
Ми пишаємось тобою - твоїми гостинними жителями, твоїми щедрими полями та мальовничими краєвидами. Ми знаємо, зараз ти переживаєш непрості часи, але ми також знаємо: ці випробування зроблять тебе ще сильнішою, а нас, українців, іще згуртованішими. Наша рідна Україно, ми бажаємо тобі миру та процвітання. Із Днем Незалежності!

Немає коментарів:

Дописати коментар