середа, 18 травня 2016 р.

                  Грушевський -історик,політик,державотворець.


У Рудківській СЗШ I-III ступенів імені Володимира Жеребного відбулася конференція, присвячена 150-річчю від дня народження М.Грушевського «Грушевський- історик,політик,державотворець».


Підготували конференцію вчителі та учні школи. Мета даного заходу – привернути увагу педагогів, учнівської молоді, широких кіл громадськості міста і району до постаті М. Грушевського, осмислення та усвідомлення його ролі і місця у процесі самовизначення українців.
Під час проведення заходу відбулася мультимедійна презентація про великого вченого, історика, державного діяча (дитинство, навчання в Києві, діяльність у Львові, українська революція, керівництво Центральною Радою, еміграція, повернення в УРСР).
На початку презентації відбулося читання патріотичних віршів та виконання пісень. .
 Захід завершився виконанням пісні «Україна»
Нагадаємо, згідно Указу Президента Петра Порошенка, 150-річчя від дня народження видатного українського державного та політичного діяча, голови Центральної Ради Української Народної Республіки Михайла Грушевського цього року відзначать в Україні на державному рівні.Захід підготували вчителі історії Музика Н.І.,Горішна Н.І.,Горбачик Г.К..


Немає коментарів:

Дописати коментар