середа, 27 січня 2016 р.

УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016

Щорічно восени стартує  Всеукраїнський конкурс педагогічної майстерності «Учитель року», який з 1995 року став традиційним для освітян України.
Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2015/2016» проводиться на виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року № 489 «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року», відповідно до положення про конкурс, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 р. № 63. У 2015/2016 навчальному році конкурс проводиться у таких номінаціях: «Англійська мова», «Захист Вітчизни», «Історія» та «Математика».
    Кожен педагог – і досвідчений фахівець, і вчитель-початківець – прагне професійного зростання, підвищення професійної самооцінки. Серед учасників цьогорічного конкурсу не було людей випадкових. Для них школа – це життя, а вчительський талант – це, насамперед, покликання і невтомна праця над саморозвитком. Для всіх учасників  цей конкурс є нагодою ще раз підтвердити свій професіоналізм, поділитись досвідом роботи, власними напрацюваннями.

    У колі вчителів – колег відчувалася дружня та доброзичлива  атмосфера .Я вважаю,що кожен запозичив багато нового та цікавого для подальшої роботи. Великим досягненням для мене було ввійти в дванадцятку конкурсантів і прийняти участь у Другому етапі ІІ туру конкурсу. Впевнена,що переможуть кращі вчителі – фахівці своєї справи. Щиро бажаю всім успіху та удачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар